Ultra Europe Split Kroatië

Deze zomer keert Ultra met hun immens populaire festival uit Miami weer terug naar de mooie toeristiche zee bestemming Split, Kroatië voor de 2e editie van Ultra Europe.
Op 11, 12 en 13 juli zal Ultra het Poljudstadion in Split werderom op zijn grondvesten laten schudden.
De Phase 1 line up is al bekend, o.a. Hardwell, Armin van Buuren, Afrojack, David Guetta, Tiësto, Carl Cox, Blasterjaxx, Fedde le Grand, Laidback Luke, Martin Garrix, W&W en Nicky Romere zijn al bevestigd !

Ultra Europe arrangementen incl. vliegreis, accomodatie en tickets.

Omdat je niet zomaar naar een dance evenement om de hoek gaat, maar naar het Ultra Europe Festival in Split, Kroatië wil je natuurlijk zeker weten dat je jouw reis afsluit bij een vertrouwde reis organisatie.

ANVR en SGR reisorganisatie C&O Travel heeft goede contacten met verhuurders van appartementen waardoor je bij ons aan het goede adres bent voor jouw Ultra Europe vakantie !

Qua appartementen hebben we voor iedere doelgroep wat te bieden, van goedkope low-budget appartementen, tot luxe appartementen. Wij leveren jouw graag de ideale accommodatie in Split, Kroatië voor Ultra Europe. Je kunt tevens ook een aanbod ontvangen met hotel accommodatie, echter zijn er maar een beperkt aantal hotels in Split en de prijzen hiervoor zijn ook aan de hoge kant. Vandaar dat wij jouw adviseren om voor een appartement te kiezen. Vliegreizen kunnenn wij natuurlijk ook aanbieden.

Hoe gaan wij te werk ?
Omdat de prijzen voor de vliegreizen vaak wekelijks veranderen en wij een breed aanbod qua appartementen hebben, bieden wij geen standaard pakketten aan. Vul hieronder aan de pagina het aanvraag-formulier in, en jij ontvangt een vrijblijvend aanbod op maat. Hierbij word vooral rekening gehouden met jouw voorkeuren en wensen, en wij zoeken een accommodatie die bij jouw budget en groepsgrootte past.

Voor meer informatie bel tijdens kantoor uren naar 045-5432721

Veilig en vertrouwd bestellen

Bestel hier jouw vliegreis, accommodatie en Ultra Europe festival tickets veilig en vertrouwd bij Top Event Travel, divisie van ANVR en SGR reisorganisatie C&O Travel.
C&O Travel is jouw partner als het gaat om de tickets van jouw favoriete artiest, DJ of evenement.
C&O Travel bezit alle kwaliteitslabels zoals ANVR, SGR en Calamiteitenfonds lidmaatschap.
C&O Travel heeft derhalve een leverplicht na te komen.
Mocht er ergens iets misgaan, dan heb jij als boeker rechten via branche-organisaties ANVR en SGR.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte op maat aan:

Of bel tijdens kantoor uren naar 045-5432721