Bayern München arrangementen

Hier vind je leuke tips voor FC Barcelona arrangementen, tickets voor wedstrijden en vliegtickets.

Bayern München arrangementen


Bayern München is een Duitse professionele voetbalclub gevestigd in de stad München. De club werd opgericht in 1900 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest succesvolle voetbalclubs ter wereld. Bayern München wordt algemeen beschouwd als een van de grootste voetbalclubs aller tijden, met tal van nationale en internationale titels op hun naam.

Bayern München werd opgericht op 27 februari 1900 door elf voetballers onder leiding van Franz John. De club begon als een amateurclub en speelde in eerste instantie in de Zuid-Duitse voetbalcompetitie. In 1932 won Bayern München voor het eerst het Duitse kampioenschap en in de jaren 70 en 80 domineerde de club het Duitse voetbal onder leiding van legendarische coach Udo Lattek en later Franz Beckenbauer.

In de jaren 90 en 2000 beleefde Bayern München een periode van ups en downs. De club won weliswaar verschillende nationale titels, maar slaagde er niet in om succes te boeken in de Champions League. In 2010 nam de club afscheid van trainer Louis van Gaal en werd Jupp Heynckes aangesteld als hoofdtrainer.

Onder leiding van Heynckes bereikte Bayern München in 2012 de finale van de Champions League, maar verloor van Chelsea. Het volgende seizoen wist de club echter wel de Champions League te winnen, nadat ze in de finale Borussia Dortmund versloegen met 2-1. Sindsdien heeft Bayern München meerdere nationale en internationale titels gewonnen en is het nog steeds een van de beste voetbalclubs ter wereld.

Leuk is ook om de club Bayern München te bezoeken terwijl je deelneemt aan een single reis door Duitsland. Veel bedrijven vinden het ook interessant om een wedstrijd van het grote Bayern München te bezoeken met belangrijk zakenrelaties of met het personeel tijdens bijvoorbeeld teambuilding weekend een teambuilding in het buitenland.