Creamfields United Kingdom

Follow TopEventTravel on Twitter

Arrangementen 

De arrangementen voor Creamfields 2015 zijn vanaf heden online !
Het immens populaire festival zal dit jaar plaatsvinden van 28 t/m 30 augustus 2014.
Met elk jaar weer een spetterende line-up, mag er wel gezegd worden dat het Creamfields festival aansluit bij het rijtje van 's werelds beste dance festivals Ultra Music Festival, Tomorrowland en EDC Las Vegas.

Het leuke aan Creamfields is, dat het festival nog niet zo'n wereldwijde bekendheid heeft als bovengenoemde festivals en er nog niet zo'n massa dance toerisme te vinden is welke vandaag de dag de overhand hebben op festivals zoals Tomorrowland.
Vandaar dat je er nog echte liefhebbers van de muziek vindt en daardoor de sfeer heel aangenaam is. Daarbij vind het festival in Engeland plaats, en de Engelsen weten dan ook als geen ander hoe ze moeten feesten. Creamfields is dan ook een echte aanrader !

Omdat de prijzen van vliegreizen vaak wekelijks veranderen, bieden wij geen standaard arrangementen aan. Wil jij Creamfields graag bezoeken ? Vraag dan onderaan deze pagina een vrijblijvende offerte op maat aan.

Veilig en vertrouwd bestellen van Creamfields tickets

Bestel jouw Creamfields tickets en arrangementen veilig en vertrouwd bij ANVR en SGR reisorganisatie C&O Travel. C&O Travel is uw partner als het gaat om de tickets van uw favoriete artiest of band. C&O Travel bezit alle kwaliteitslabels zoals ANVR, SGR en Calamiteitenfonds lidmanschap. C&O Travel heeft derhalve een leverplicht na te komen. Mocht er ergens iets misgaan, heeft U als boeker rechten via de branche-organisaties ANVR en SGR. Een veilig gevoel om uw Creamfields tickets bij C&O Travel te bestellen.

Creamfields 2014 aftermovie

LET OP: Wij hebben geen 2-daagse festival tickets meer op voorraad, deze zijn helaas uitverkocht.
Uiteraard kunnen we een aanbod maken met de resterende beschikbare tickets via www.creamfields.com/tickets

Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan: