Discotheken Londen

Follow TopEventTravel on Twitter

Ministry of Sound London

The Ministry of Sound is één en al feest. Deze club heeft 4 zalen waar verschillende bekende DJ's van over de hele wereld komen die voornamelijk dance en house draaien. Deze discotheek biedt plaats aan een paar duizend clubbers, uit binnen- en buitenland. Er hangt hier een relaxte en gezellige sfeer. Ministry of Sound is een gegarandeerd leuk avondje stappen in London!


De Ministry of Sound staat in de top 10 discotheken ter wereld (nr.7) !

www.ministryofsound.com
Metro: Elephant & Castle

Fabric Nightclub
Fabric Nightclub is de place 2 be voor de echte dance liefhebbers, deze club is hoe dan ook de populairste club van Londen. Met alternatievere muziek genre's zoals trance/house/breakbeat/dubstep gaan hier elk weekend ca. 1700 mensen helemaal uit hun dak. Uitzonderlijk aan deze nightclub is dat de gasten hier speciaal voor de muziek stromingen komen, er hangt dus een relaxte sfeer !


Fabric nightclub staat in de top 10 discotheken ter wereld (nr.4) !

www.fabriclondon.com
Metro: Farringdon / Barbican

Club Matter

The Fabric heeft haar tweede club-discotheek geopend, genaamd Club Matter.Deze club is gelegen in de Millenium Dome in de O2 arena.Drie jaar lang is er gepland en ontworpen en eindelijk is de nieuwe club een feit. En als we de verhalen mogen geloven, is dit één van de mooiste clubs die we ooit gezien hebben. Niet alleen de mooiste, maar ook de meest vernieuwende club, want er wordt gewerkt met een geheel nieuw 3d soundsysteem. Club Matter, een absolute aanrader.

www.matterlondon.com
Metro: North Greenwich

Maddox Club

Met het uitermate chique interieur , is de Maddox Club een van de meest exclusieve discotheken van Londen, en is dan ook zeer prijzig. Met in het verleden exclusieve optredens van DJ Chuckie, Erick Morrilo, Roger Sanchez en vele anderen, is dit de place 2 be voor de meest exlusieve avond van je leven.
In Club Maddox draait het vooral om luxe, vandaar dat er een streng deurbeleid en dresscode geldt.
Voor een exclusieve avond, moet je bij Club Maddox zijn !

www.maddoxclub.com
Metro: Oxford Circus

Pacha London

Het is een van de bekendste clubs ter wereld, Pacha. Deze club in Londen host diverse clubavonden zoals Funky4love, My Fairytale, Paradisco en de bekende Pacha nights en Hed Kendi feesten. Kenmerkend voor Pacha is de warme sfeer en melodieuze housemuziek. Voor als je niet te diep 'underground' wil gaan is Pacha een echte aanrader. Bekend van de vele Pacha clubs over de gehele wereld (Ibiza, NYC etc.).

www.pachalondon.com
Metro: Victoria station

Corsica Studios

Corsica Studios is al 2 jaar op rij uitgeroepen tot de beste club van Engeland in de categorie kleinere clubs. Met een ideale ligging tegenover top discotheek de Ministry of Sound is dit de spot voor de echte Techno / Electro liefhebber. Deze club staat dan ook bekend om zijn gezellige en relaxte uitstraling, en omdat hier alleen echte liefhebbers komen, hangt er een sublieme sfeer.

www.corsicastudios.com
Metro: Elephant & Castle

Plastic People

Plastic People is een plek waar je muziek niet alleen kunt horen, het is voelbaar !
Deze club staat bekend om zijn harde ondergrondse feesten met de hardste DJ’s uit de internationale Dubstep / Funky / Grime en Bass scène.
Plastic People is dan ook de club waar Buzzin ‘Fly zijn roots gelegd heeft.
Met een verbazingwekkende geluidssysteem beleef je hier een van je donkerste nachten !

www.plasticpeople.co.uk
Metro: Shoreditch High Street

Club Cable

Een industriële, sfeervolle en intieme club, Cable werd onlangs beschreven als de meeste opkomende club in het nachtleven van Londen. De dansvloeren trillen er non-stop met de beste beats van internationale DJ’s. Met events als John Digweed’s Bedrock, Circo Loco en Renaissance is club Cable een van de beste progressive house clubs van London.

www.cable-london.com
Metro: London Bridge

T Bar

T Bar is een trendy club waar de roots van Alexander Nut en Claude Von Stroke liggen, wekelijks draaien hier de beste U.K. DJ’s uit de techno / house / dubstep scène.
Maar waarom de T Bar echt zo gewild is : het is een van de grootste proeftuinen voor aanstormend DJ talent in Londen.

www.tbarlondon.com
Metro: Aldgate

Club East Village

East Village is een club waar je vooral geen toeristen tegenkomt, het is een stijlvolle club met een strak decor en subtiele uitstraling. De muziek genre is vooral ondergronds ( Techno / House ) en
East Village is vooral op de kaart gezet door Quintin Harris concept : Kiss My Ass Zwart.
Je zult hem dan ook vaak achter de decks zien in club East Village!

www.eastvillageclub.com
Metro: Old Street