Discotheken Parijs

Follow TopEventTravel on Twitter

Metropolis Paris

Een van de grootste discotheken in Parijs. De Metropolis bestaat uit 5 zalen met in elke zaal een unieke decoratie en een eigen muziekstijl. Een absolute aanrader.

www.metropolis.fr
Metro: Ligne 7

La Loco

Grote discotheek naast de bekende Moulin Rouge,al jarenlang de discotheek van Parijs met internationale top DJ's. Met meerdere zalen biedt La Loco variërende muziek stijlen : van House / Dance tot R&B en Hardcore. In La Loco heb je gegarandeerd een top avond !

www.laloco.com
Metro: Blanche

Rex Club

Rex Club opende haar deuren al in de vroege 90’er jaren, het was een van de thuishavens van de opkomende muziek genre “ Acid House” en werd het internationale symbool van de legendarische Laurent Garnier. In de jaren ‘90’ heeft Rex Club een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de elektronische muziek, maar vandaag de dag blijft Rex Club innovatief en uit blinken in het Franse nachtleven. Zo draaien er regelmatig Techno helden zoals Jeff Mills, Dave Clarke, Carl Craig, Hawtin en natuurlijk Laurent Garnier zelf. Club Rex is absoluut een aanrader in het Franse nachtleven !

www.rexclub.com
Metro: Bonne Nouvelle

Le Queen

Grote klassieke discotheek aan de Champs Elysées. Discotheek met veel house en vaak bekende dj's van over de hele wereld.

www.queen.fr
Metro: Georges V.

Lili la Tigresse

Nachtcafé-discotheek. Vanaf Place Blanche zuidwaarts. Voor een enerverende avond stappen. Dit is een opzienbare club waar de dansers en danseressen in zeer bijzondere kledingstijlen te zien zijn.

www.lililatigresse.fr
Metro: Blanche
 
Le Bus

Discotheek die enige jaren geleden geheel verbouwd en gemoderniseerd is. Vanaf Place Blanche zuidwaarts de Rue Fontaine inlopen.

Metro: Blanche of Pigalle

La Scala

Grote discotheek aan de Rue de Rivoli, tussen het Louvre en de Tuilerieën. Zeer grote dansvloer met altijd een goede sfeer.

www.lascalaparis.com
Metro: Palais Royal-Musée du Louvre

Le Batofar

Een omgebouwde boot met een vuurtoren die ligt aan de oevers van de Seine in Parijs, maak kennis met Le Batofar. Vrijwel een van de meest aparte clubs ter wereld.
Deze club ( boot ) staat al jarenlang bekend om zijn alternatieve muziek, van Techno tot death dubstep. Hou jij van alternatieve muziek en de meest gekke locaties ? Dan is Le Batofar the place 2 be !

www.batofar.org
Metro: Quai de la Gare

VIP Room

VIP Room Parijs is exclusieve club voor de meest exclusieve gasten. De club is gevestigd in hartje Parijs, aan een van de meest exclusieve straten ter wereld, de Champs Elysées! Zie jij graag beroemdheden ? Bekende gezichten zoals Chuckie, The Game, Tinie Tempah, Fat Joe, Florida en nog vele andere hosten hun eigen avond in de VIP Room. De unieke reputatie van de VIP Room zorgt ervoor dat de mensen die voor deze locatie kiezen bekend zijn met luxe, charme en elegantie en dit willen zij ook op hun gasten overbrengen. De VIP Room is dan ook zeker geen goedkoop avondje uit, en is dan ook alleen bestemd voor degene die ervan houden om in luxe uit te gaan.

www.viproom.fr
Metro : Musée de Louvre

Le Duplex

Populaire en modieuze club die uit 3 verschillende zalen. In iedere zaal kun je rekenen op een andere muziekstijl. Ook in deze club zijn vaak de beste dj's van over de hele wereld te bewonderen.

www.leduplex.com
Metro: Charles de Gaulle

Le Club 79

Modieuze en vrij chique club in Parijs. In deze discotheken houdt men vast aan wekelijks terugkerende concepten. Absoluut de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

www.leclub79paris.fr
Metro: Georges V.

Le Gibus

Echte R&B club in hartje Parijs. Wanneer je van R&B houdt ben je hier aan het goede adres.

www.gibus.fr
Metro: Goncourt

Le Back Up

Populaire discotheek met vele stijlen. Zeer grote dansvloer en vaak bekende dj's van over de hele wereld.

www.lebackup.com
Metro: Boucicaut

Kijk op onze indexpagina voor de top 5 discotheken die wij komend seizoen samen met jou gaan bezoeken!