Electric Daisy Carnival

Hier vind je leuke tips voor het Electric Daisy Carnival in Las Vegas.

Electric Daisy Carnival Las Vegas


Electric Daisy Carnival (EDC) is een van de meest populaire en spectaculaire dancefestivals ter wereld. Het festival vindt jaarlijks plaats in Las Vegas, Nevada en trekt honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld aan. EDC staat bekend om zijn uitstekende line-up van wereldberoemde dj’s, adembenemende productie en ongelooflijke sfeer.

Het EDC-festival werd in 1997 voor het eerst gehouden in Los Angeles en is sindsdien enorm gegroeid en uitgebreid. Het festival heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste en meest iconische evenementen ter wereld, en is uitgegroeid tot een wereldwijde gemeenschap van muziekliefhebbers die zich verenigen door middel van elektronische dansmuziek.

Het EDC-festival is inmiddels verhuisd naar Las Vegas, waar het festival nu jaarlijks wordt gehouden in het Las Vegas Motor Speedway, een enorme locatie die plaats biedt aan meer dan 400.000 bezoekers. Het festival vindt meestal plaats over drie dagen, met meer dan 200 artiesten die optreden op verschillende podia verspreid over het terrein. Leuk is ook om het festival te bezoeken terwijl je deelneemt aan een groepsreis door Amerika. Een overzicht van alle aanbieders van groepsreizen door de VS en de rest van Noord-Amerika vind je door te gaan naar groepsreizen in Amerika. Een bijzondere variant op de groepsreizen zijn de singlereizen naar Amerika.