Monegros Desertfestival

Hier vind je leuke tips voor het Monegros Desert Festival.

Monegros Desert festival


Het Monegros Desert Festival is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in de Monegros-woestijn in het noordoosten van Spanje. Het festival begon in 1994 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste elektronische muziekfestivals van Europa, met duizenden bezoekers van over de hele wereld die jaarlijks samenkomen voor een weekend vol muziek en festiviteiten.

Het festival vindt plaats op een uitgestrekt stuk land in de Monegros-woestijn, dat normaal gesproken verlaten is en weinig tot geen infrastructuur heeft. De organisatoren van het festival bouwen echter tijdelijke faciliteiten op het terrein, waaronder podia, bars, eetgelegenheden en kampeergelegenheden, om een comfortabele en veilige omgeving te creëren voor de duizenden festivalbezoekers.

Leuk is ook om het festival te bezoeken terwijl je deelneemt aan een groepsreis door Spanje. Een overzicht van alle aanbieders van groepsreizen door de Spanje vind je door te gaan naar groepsreizen in Spanje. Een bijzondere variant op de groepsreizen zijn de singlereizen naar Spanje. Voor bedrijven kan het ook interessant zijn om dit festival te bezoeken met belangrijk zakenrelaties of met het personeel als bijvoorbeeld een incentivereis naar Spanje.