Weekendbreak Parijs

Follow TopEventTravel on Twitter

Top Event Travel, divisie van C&O Travel organiseert bus en treinreizen naar Parijs met een ideale mix van sightseeing Parijs en uitgaan in Parijs. Hierbij kun je zelf kiezen voor een van de vele top evenementen of je bezoekt een van de top discotheken in Parijs. Hou jij niet van uitgaan ? Dan kan je natuurlijk kiezen voor ons sightseeing programma.

Busreizen en sightseeing Parijs

Top Event Travel organiseert 2 en 3 daagse busreizen naar Parijs. Je kunt dan kiezen om het gehele weekend je eigen plan te trekken of deel te nemen aan diverse sightseeing programma's. Het hotel ligt immers aan de metro zodat je in no time bij alle hot-spots bent. Het 's avonds kun je natuurlijk een van je favoriete discotheken bezoeken, of misschien wel een van de vele trendy bars. Neem ook eens een kijkje bij de Moulin Rouge area, je kunt er genieten van een drankje in een van de ludieke bars. Tevens bestaat er ook de mogelijkheid om een van de beroemde voorstellingen te bezoeken.

  • Klik hier verder voor datums busreis naar Parijs.

  • Klik hier voor leuke uitgaan suggesties in Parijs
  • Klik hier voor reisprogramma, data en prijzen

Treinreizen met de Thalys hoge snelheid trein

Ook is het mogelijk om per hoge snelheid trein Thalys via hoofdstation Amsterdam, Rotterdam of Brussel naar treinstation Gare du Nord in hartje Parijs te reizen. Je verblijft dan in een hotel dicht bij het Thalys station, vanwaar je gemakkelijk je eigen plan kunt trekken in Parijs. Alle hotels liggen immers aan de metro.

Het Thalys treinkaartje is geldig vanaf elk station in Nederland naar Parijs.

  • Klik hier voor meer informatie over treinreizen naar Parijs.

Combineer jouw Parijs reis met een dagje Disneyland

Top Event Travel (divisie van C&O Travel) is preffered partner van Disneyland Parijs en biedt je derhalve attractieve Disneyland Parijs prijzen voor tickets en arrangementen. Vanaf station Gare du Nord kun je gemakkelijk met de trein naar het Disneyland resort reizen, ideaal om jouw Top Event Travel Parijs reis te combineren met een uitstapje naar Disneyland Parijs.
 

  • Klik hier verder om jouw Disneyland Parijs tickets te reserveren
  • Klik hier verder voor 2 daagse busreis en dagtochten naar Disneyland Parijs.

Bezoek een van de top discotheken !

Parijs staat bekend om haar exclusieve nachtleven, de stad beschikt dan ook over een aantal zeer chique clubs. Geen andere Europese stad biedt zoveel verschillende en exclusieve clubs als Parijs. Vooral discotheek 'Metropolis' is bekend en blijft maar groeien ! Maar ook de Rex Club en VIP room staan bekend om hun charmes.

  • Klik hier verder voor een overzicht van discotheken in Parijs